4 Aralık 2011 Pazar


Hey Girl’deki  röportaj:
İngiltere’nin ünlü müzik yarışması ‘X Factor’ de üçüncü olmalarına rağmen kısa bir sürede popülaritelerini kat  kat arttıran One  Direction grubuna telefonla bağlandık!Niall bize One Driection’u anlattı, biz de Türkiye’de konser verip vermeyeceklerini sorduk!
-Müzikle ilgilenmeye ne zaman başladınız?
-Grup olarak X  Factor’de  bir araya gelmiş olsak da hepimizin zaten çok küçük yaştan beri müzikle ilgileniyorduk. Okullarda ve eğlence şenliklerinde konserler veriyorduk. Bir  yandan da sevdiğimiz şarkıcıların bol bol konserlerine gidip, albümlerini alıyorduk.  :)
- ‘X Factor ‘ yarışmasına nasıl katıldınız?Beklentileriniz neydi?
- Başvurduğumuzda aslında hepimizin duygusu aynıydı:  ‘ Bunu başaracağız, kendimizi geliştireceğiz ‘  diyorduk. Sonra bir anda yaşadıklarımız bir rüya gibi gelmeye başladı. Düşünsenize, yarışmaya tek başınıza katılıyorsunuz, sonra biri sizi grup haline getiriyor ve bir anda One Direction oluyorsunuz! ‘X Factor’ kesinlikle bizi olgunlaştırdı!
-Albümünüzden kısaca bahseder misin?
-Bir tarz belirleyip onun üzerinde çalışmaktansa pop-rock karışımı bir albüm hazırlayalımd edik ve bizce de güzel oldu J Üstelik albümü, sadece hayranlarımızın değil, her yaştan insanın dinleyebileceği şekilde hazırladık.Hafif eğlenceli ritmik şarkıların hepsinin içinde bir hikaye yer alıyor.
-En beğendiğin müzik grupları kimler?
_ Weslife, Backstreet, Boys  ve The Big One , en sevdiğimiz gruplar arasında..Şarkılarını, müzik ritimlerini ve canlı performanslarını gerçekten çok beğeniyoruz.İnanılmazlar!
-Türkiye’de  çok sayıda hayranınız var..Ülkemizde konser vermeyi düşünüyor musunuz?
-Açıkcası konser turnemize Türkiye’yi de eklemeyi çok istiyoruz. Oraya gelip hayranlarımızı görmek, onlarla tanışmak gerçekten harika olur.Henüz turne programımız netleşmedi, ama umuyoruz ki uğrayacağımız ülkeler arasında orası da olucak  :)
-Konserlerde başınıza gelen ilginç bir olayı anlatır mısın?
-Bir konserimizde Rihanna ve Liam düet yapmadan önce  biz  ‘ Only Girl In The World’ü söylüyorduk. Louis’în omzuna çıkmak için zıpladım ve beni Liam’ın çevresinde o kadar çok döndürdü hi, onun etrafında koşmaktan başımız döndü ve üçümüz birden düştük. Çok aptalcaydı, ama çok da komikti..  :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder